Bij Liedevin Amsterdam hebben we een passie voor wijn en delen we graag onze expertise en liefde voor wijn met onze klanten. Daarom hebben we deze Blog en Nieuws sectie gecreëerd om u op de hoogte te houden van de laatste wijntrends, tips en trucs voor het proeven en genieten van wijn, en om u op de hoogte te houden van onze laatste aanbiedingen en promoties.

In onze blogsectie vindt u artikelen over druivensoorten, wijngebieden, wijn-spijs combinaties, proeftechnieken, wijnevenementen en nog veel meer. Wij doen ons best om u op de hoogte te houden van de laatste wijntrends en bieden nuttige tips en trucs om het meeste uit uw wijnproefervaring te halen.

In onze Nieuws sectie vindt u de laatste informatie over onze nieuwe wijn binnenkomers, speciale aanbiedingen, evenementen en promoties. Wij willen dat onze klanten als eerste weten wanneer wij nieuwe wijnen aan onze collectie toevoegen of speciale kortingen aanbieden.

We zijn er trots op dat we een uitzonderlijk assortiment wijnen in Nederland kunnen aanbieden en zijn vastbesloten om u de best mogelijke wijnproefervaring te bieden. Blijf op de hoogte met onze Blog en Nieuws sectie en mis nooit een kans om nieuwe wijnen te ontdekken of te profiteren van onze speciale aanbiedingen.

Wij wensen u een aangename reis! Proost 🍷

Nieuws en wijn blog

Onze wijnmakers